5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu kol temelı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü amerikan bar, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine gereğince kilitli grup, ve maksut renk uygulanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe kusur dokumalmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şayeste fiyatlarla iye yapmak muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabilinden faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve yangın kapısı bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page